Wat zeggen mensen over het boek?

‘Heel erg leuk en boeiend. Echt ook leuk geschreven.’

‘Wat een ontzettend leuk boek heb je geschreven, ik heb het in één ruk uitgelezen. Veel dingen waren herkenbaar. De meeste mensen deugen, fantastisch boek, en hoe mooi dat je het geregeld in je eigen leven mee maakt. Dankjewel dat je dit hebt vastgelegd, deelt en hebt kunnen bijdragen aan het onderzoek rond Alzheimer.’

‘Net met veel plezier je boek uitgelezen!’

‘Met heel veel plezier heb ik je boek gelezen en bekeken, een heuse page turner, ondanks dat ik de afloop al wist. Wat een vlotte en humoristische pen heb je! Mooi dat de opbrengst naar Alzheimer gaat.’

‘Vanavond je boek in één keer uitgelezen. Wat heb je het onwijs leuk neergezet!’

‘Onderweg je boek in één keer uitgelezen. Ik voelde me weer een beetje op de Camino. De ontmoeting, de plaatsen, het gevoel. Soms met een traan in mijn ooghoek heb ik genoten van je verhaal.’

‘Gelezen! Mooi verhaal Gerard!’

‘Ik heb gisteren je boek in één ruk uitgelezen. Wat een mooie reis was dat! Je kunt goed schrijven.’

‘Complimenten voor je boek. Leuk geschreven, korte verhalen. Top, je krijgt er zin van.’

‘In een paar etappes jouw boek gelezen, geweldig! Bijzonder genoten. Het is heerlijk vlot en humoristisch geschreven. De dubbelzinnige titel beloofde veel en dat kwam geheel uit.’

‘Je boek leest als een trein, leuk geschreven en met mooie foto’s.’

Delen met je netwerk? Graag!

Wat zeggen mensen over het boek?

‘Heel erg leuk en boeiend. Echt ook leuk geschreven.’

‘Wat een ontzettend leuk boek heb je geschreven, ik heb het in één ruk uitgelezen. Veel dingen waren herkenbaar. De meeste mensen deugen, fantastisch boek, en hoe mooi dat je het geregeld in je eigen leven mee maakt. Dankjewel dat je dit hebt vastgelegd, deelt en hebt kunnen bijdragen aan het onderzoek rond Alzheimer.’

‘Net met veel plezier je boek uitgelezen!’

‘Met heel veel plezier heb ik je boek gelezen en bekeken, een heuse page turner, ondanks dat ik de afloop al wist. Wat een vlotte en humoristische pen heb je! Mooi dat de opbrengst naar Alzheimer gaat.’

‘Vanavond je boek in één keer uitgelezen. Wat heb je het onwijs leuk neergezet!’

‘Onderweg je boek in één keer uitgelezen. Ik voelde me weer een beetje op de Camino. De ontmoeting, de plaatsen, het gevoel. Soms met een traan in mijn ooghoek heb ik genoten van je verhaal.’